欧美无砖专区一中文字

  • <table id="im2ia"><code id="im2ia"></code></table>
  • Tentang Kami

    Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM)

    Mangrupa salah sahiji ngarah pabrik specializing dina ngahasilkeun waja pencét-dilas grating di Cina. Lokasina di kota palabuan kawentar --- Ningbo.

    Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port --- port laut internasional kawentar ku Kauntungannana non-silting, jero-cai jeung és-gratis kabeh buleud sataun.

    Diadegkeun dina 1992, ngawengku wewengkon 25000 méter pasagi sarta kalawan aréa workshop ngeunaan 18000 méter pasagi, NJMM geus maju equipments, téhnologi full-fledged ogé pabrik euyeub tur pangalaman manajemén di aréa grating baja pencét-dilas leuwih 10 taun. NJMM nyaeta diantara pabrik anjog sababaraha anu boga proses produksi sakabéh ti bearing bar ka galvanized baja grating.

    Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM) --- Budaya Company

    tetempoan

    Janten pamingpin di pasar baja grating, anu supplier pikaresep & warga pausahaan alus.

    misi

    Nyadiakeun luhureun kualitas produk & jasa kalayan kaahlian global;
    Pikeun ngawangun lingkungan harmonis keur karyawan tumuwuh bareng jeung pausahaan;
    Pikeun nyumbang kana kamajuan duanana industri & masarakat.

    core Niley

    Integritas, Tim Gawé, Juara, Palanggan fokus


    WhatsApp Online Chat!
    欧美无砖专区一中文字
  • <table id="im2ia"><code id="im2ia"></code></table>